Malmögruppens föreläsningar i Trelleborg

Hej på er! Nathalie här.

Det känns spännande att ha en blogg för oss Studentvolontärer i Malmö, som faktiskt bara kommer att handla om om vårt arbete! Vår grupp startades, precis som grupperna i Stockholm och Linköping, i oktober 2011. Vi har alltså funnits till i drygt fem månader och har redan hunnit med en del, och mer kommer att ske!

Eftersom samtliga tre medlemmar i Malmögruppen har gått på Söderslättsgymnasiet i Trelleborg, så kändes det ganska givet att gå dit allra först när vi beslutade oss för att föreläsa på skolor runtom i skåne. Nu har vi hunnit med fyra omgångar med föreläsningar för sammanlagt nio klasser på Ekonomiprogrammet, Samhällsprogrammet, Vård & omsorgscollege och Barn- och fritidsprogrammet. Om några veckor blir det dags för att föreläsa för komvux!

I samband med våra föreläsningar i Trelleborg så medverkade vi i Trelleborgs Allehanda. Artikeln finner ni här: http://www.trelleborgsallehanda.se/trelleborg/article1599353/De-vill-sprida-kunskap-om-leenden.html

Förhoppningsvis blir det föreläsningar i Vellinge, Malmö och Lund inom en snar framtid! Sedan har även två personer hört av sig och varit intresserade av vårt arbete, så snart blir vi kanske ännu fler :)

Ha det gott så länge, så hör vi av oss när vi har mer nytt att berätta!


Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0