Lite framtida planer!

Hej hallå där ute i cyberrymden!

Här följer en liten uppdatering om vad vi har på gång framöver! Så värst mycket är det väl inte, men kan ju vara bra att skriva ner det åtminstone.

  • Eventuellt ska vi hjälpa Stockholmsgruppen med deras påskevent annandag påsk, superkul. Så nästa vecka har vi tänkt gå runt lite på stan och fråga butiker och dylikt om de vill skänka saker till en "silent auction" som är inplanerad på eventet. Men även innan påsk har vi saker på gång!
  • I mitten på mars ska vi ha vår (än så länge) sista föreläsning på Söderslättsgymnasiet, och kanske även någon föreläsning på Sundsgymnasiet i Vellinge. Som Nathalie skrev innan så har vi även börjat ta kontakt med skolor runtom i södra Skåne!
  • Vi har även tänkt oss ha någon from av evenemang, det blir förmodligen en utomhusloppis under våren och något större längre fram mot sommaren i så fall. Drömmen vore ju att kunna anordna värsta stora konserten eller så, men en massa kändisar och framförallt  - en STOR publik som skänker pengar!
  • Lunds universitet har ett hälsningsgille varje ny termin, och vi har kontaktat dem angående att få närvara där som organisation! De lät himla positiva, men vi var lite tidigt ute. Så vi ska återkomma senare i vår/sommar!
  • Sen har vi ju Nathalies insamling också, inte att förglömma!

/EmmaKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0