NU ÄR VI TILLBAKA

Det är inte helt lätt att kombinera skolarbete, jobb och Operation Smile. Men nu ska det banne mig bli bättre uppdatering här på bloggen. För det har minsann hänt lite saker sedan senast ni hörde från oss!

Malmögruppen, det vill säga jag och Nathalie, medverkade vid Våreventet i Stockholm på annandag påsk! Det var hemskt roligt, och jag fick äntligen träffa alla fina människor i Stockholmsgruppen. Vi hade en så trevlig och händelserik dag. Det var mycket att fixa i ordning när vi kom till Blackebergs gymnasium, där konserten skulle äga rum. Förutom konsert av en musikklass bjöds det på auktion, fika och föreläsning om Operation Smile. Tyvärr kom det färre människor än förväntat, men vi lyckades ändå tjäna ihop runt 5 000 kr! Hemskt roligt.

Dessutom var Hampus Åström där med sitt företag Unique Gold Design och sålde sina smycken, samt UF-företaget Bag of Hapiness UF som sålde tygkassar med fina tryck. Ett stort tack till dem för medverkandet, samt våra sponsorer! Tiger of Sweden som skänkte en jacka (som tyvärr inte blev såld), konstnärerna Daniel Garicia Andersson och Anna Toresdotter, samt Tehuset Java. Naturligtvis också ett stort tack till Blackebergsgymnasium som lät oss använda deras lokaler, samt alla medverkande volontärer!

Bilder kommer inom en snar framtid!

/EmmaKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0