Vi förebereder oss inför eventet i Stockholm!

För den ovetande så kommer Operation Smile Studentvolontär Sverige anordna en konsert den 9 april, det vill säga annandag påsk, på Blackebergs gymnasium! Det kommer förutom sång och musik att vara auktion och föreläsning om Operation smile. Naturligtvis kommer det att finnas fika att köpa på plats! Inträdet är ynka 20 kronor, men man är välkommen att ge mer då all vinst går direkt till organisationen.

Det är främst Stockholmsgruppen som står för eventet, men lilla Malmögruppen ska också hjälpa till! Just nu har vi skickat ut mail till en massa företag och bett dem skänka något till auktionen. Tyvärr går det lite trögt. Dock fick vi ett väldigt roligt besked igår från Tiger of Sweden som är beredda att skänka en skinnjacka till auktion! Vi är hemskt tacksamma och det är verkligen roligt att se att företag vill hjälpa till! Även Volvo har tidigare skänkt en summa pengar till verksamheten!

Jag och Nathalie kommer alltså att befinna oss i Stockholm under den sena delen av påskhelgen och göra vårt bästa för att se till att konserten blir så bra som möjligt!

/Emma

bildkälla
Kommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0