en vacker låt en dag som denna

Lite framtida planer!

Hej hallå där ute i cyberrymden!

Här följer en liten uppdatering om vad vi har på gång framöver! Så värst mycket är det väl inte, men kan ju vara bra att skriva ner det åtminstone.

  • Eventuellt ska vi hjälpa Stockholmsgruppen med deras påskevent annandag påsk, superkul. Så nästa vecka har vi tänkt gå runt lite på stan och fråga butiker och dylikt om de vill skänka saker till en "silent auction" som är inplanerad på eventet. Men även innan påsk har vi saker på gång!
  • I mitten på mars ska vi ha vår (än så länge) sista föreläsning på Söderslättsgymnasiet, och kanske även någon föreläsning på Sundsgymnasiet i Vellinge. Som Nathalie skrev innan så har vi även börjat ta kontakt med skolor runtom i södra Skåne!
  • Vi har även tänkt oss ha någon from av evenemang, det blir förmodligen en utomhusloppis under våren och något större längre fram mot sommaren i så fall. Drömmen vore ju att kunna anordna värsta stora konserten eller så, men en massa kändisar och framförallt  - en STOR publik som skänker pengar!
  • Lunds universitet har ett hälsningsgille varje ny termin, och vi har kontaktat dem angående att få närvara där som organisation! De lät himla positiva, men vi var lite tidigt ute. Så vi ska återkomma senare i vår/sommar!
  • Sen har vi ju Nathalies insamling också, inte att förglömma!

/Emma

Vår insamling

Om ni bidrar med en slant, så får fler barn möjlighet att få le!

http://insamling.operationsmile.se/campaign/sprid_ett_leende

Malmögruppens föreläsningar i Trelleborg

Hej på er! Nathalie här.

Det känns spännande att ha en blogg för oss Studentvolontärer i Malmö, som faktiskt bara kommer att handla om om vårt arbete! Vår grupp startades, precis som grupperna i Stockholm och Linköping, i oktober 2011. Vi har alltså funnits till i drygt fem månader och har redan hunnit med en del, och mer kommer att ske!

Eftersom samtliga tre medlemmar i Malmögruppen har gått på Söderslättsgymnasiet i Trelleborg, så kändes det ganska givet att gå dit allra först när vi beslutade oss för att föreläsa på skolor runtom i skåne. Nu har vi hunnit med fyra omgångar med föreläsningar för sammanlagt nio klasser på Ekonomiprogrammet, Samhällsprogrammet, Vård & omsorgscollege och Barn- och fritidsprogrammet. Om några veckor blir det dags för att föreläsa för komvux!

I samband med våra föreläsningar i Trelleborg så medverkade vi i Trelleborgs Allehanda. Artikeln finner ni här: http://www.trelleborgsallehanda.se/trelleborg/article1599353/De-vill-sprida-kunskap-om-leenden.html

Förhoppningsvis blir det föreläsningar i Vellinge, Malmö och Lund inom en snar framtid! Sedan har även två personer hört av sig och varit intresserade av vårt arbete, så snart blir vi kanske ännu fler :)

Ha det gott så länge, så hör vi av oss när vi har mer nytt att berätta!

Välkommen till min nya blogg!

RSS 2.0