Nu är vi tillbaka!

Vad sägs om en liten uppdatering?

Den senaste tiden har vi inte haft tid att träffas så mycket, och alla har haft mycket med skola och jobb. Så blir det ibland! Men det är väldigt flexibelt, och vi anpassar oss alla efter varandra så gott det går.

För en vecka sedan hade vi ett möte som jag nedan ska sammanfatta lite kort. Vi tog upp en hel del nya saker, och diskuterade framtiden.

Sammanfattning av möte den 9 mars 2012:
  • Nathalie hade fått svar från gymnasiet i Svedala där en lärare vill att vi ska komma och hålla en föreläsning, jätteroligt! Vi har för övrigt fått ett par positiva svar till, men då har inget blivit inbokat.
  • Vi har haft kontakt med tre tjejer som är intresserade av organisationen och är positivt inställda till att gå med i Malmögruppen. De är från Trelleborg, Malmö och Helsingborg. Vi hoppas att de kan närvara vid ett möte snarast möjliga! Tjejen från Malmö skulle egentligen varit med på mötet, men fick förhinder.
  • Vi är väldigt spända inför vår föreläsning på Sundsgymnasiet i Vellinge som äger rum på måndag! Det blir Emma och Nathalie som håller i den. Det är två tjejer som går sista året på samhällsprogrammet som har ordnat så att vi får komma dit, och vi ska föreläsa för samhäll/beteende och samhäll/samhäll.
  • Då vi vill komma igång med att samla in pengar har vi planerat att ha en utomhusloppis under våren. Varken tid eller plats är bestämt, men vi har funderat över att ha den i Lund i maj eller juni. Det svåra blir att få tag i saker att sälja.
  • Förutom att ha loppis vill vi anordna ett evenemang, men det får bli på sikt. Vi tänker oss detta fram mot hösten, då vi förhoppningsvis är fler som kan hjälpas åt!
  • En butik i Malmö ställer förmodligen upp att ha en bössa till förmån för Operation Smile. Nathalie kontaktar Diana för att se om det går att ordna så att vi får en bössa ner hit.
  • Vi har blivit med visitkort som kommer att delas ut under föreläsningar och vid andra tillfällen. Den här gången blev de ganska opersonliga, och nästa gång vi beställer ska vi göra dem mer anpassade för Malmögruppen.
  • Vi ska tala med ansvarig lärare på Söderslättsgymnasiet för education4life om huruvida de vill samla in pengar till förmån för Operation Smile. Han har tidigare varit positiv till det, men vi har inte haft kontakt sedan vi var där och föreläste i slutet av januari.
  • Emma och Nathalie kommer att närvara vid Stockholmsgruppens konsert den 9 april på Blackebergs gymnasium!
  • För att hjälpa ovanstående kommer vi att kontakta ett antal företag var och be dem sponsra eventet med föremål som auktioneras ut, eller med pengar.

Nästa möte kommer äga rum i slutet av mars. Fram tills dess har vi föreläsningen på Sundsgymnasiet på måndag och en föreläsning för en klass på naturvetenskapliga programmet på Söderslättsgymnasiet på torsdag!

 

/EmmaKommentarer


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0