första gången på Sundsgymnasiet!

På schemat idag stod en föreläsning på Sundsgymnasiet i Vellinge! Vi har haft kontakt med två tjejer som går sista året där och har sitt projektarbete om välgörenhet. De fixade så att vi fick ha en föreläsning för två klasser, vilket vi hade idag. Det var väldigt roligt att få komma till ett nytt ställe! Tjejerna, Julia och Sara, är väldigt trevliga och snälla och hade ordnat med en bra sal och elektronik, så det var bara att köra.



Föreläsningen var för två ettor som går samhällsprogrammet med inriktning samhälle, och beteende. De satt tysta och snälla under hela tiden vi pratade och verkade genuint intresserade. Det är alltid roligare att prata inför en publik som tar in det man säger! Tyvärr var det ingen som hade några frågor, förutom läraren, men det kanske tyder på att vi hade täckt upp allt!



En rolig liten tvist på det hela var att den ansvarige läraren uppmärksamade oss på att det smycke som Nathalie skrev om i föregående inlägg säljs av ett UF-företag på Sundsgymnasiet, en grupp tjejer i trean. Hon var väldigt hjälpsam och letade direkt upp deras schema. Vi träffade dem som hastigast och gav dem vår mailadress, i hopp om att de kanske kontaktar oss! De nämnde något om att vi möjligtvis kan berätta om Operation Smile när de ska redovisa sitt företag, vilket är väldigt roligt.



Dessutom kom en av eleverna som vi hade föreläst för fram till oss när vi var på väg att gå och frågade om engagemang i studentvolontärgruppen! Vi berättade för henne hur ofta vi har möten och så, och hon verkade intresserad. Vi hoppas att hon hör av sig!

Det har varit ett väldigt trevligt besök på Sundsgymnasiet, och vi hoppas att vi får komma tillbaka dit fler gånger!

/Emma


Kommentarer
Eleonore

Både snygga och smarta! Gillar att ni har bra bilder från föreläsningen! (y)

2012-03-19 @ 23:48:24
Nathalie

Tack, Eleonore! Vi kom på det, haha, att vi borde kanske ha bilder på oss när vi föreläser ;)



Men ni var också fina på er föreläsning i lördags! :D

2012-03-20 @ 16:11:54


Kommentera inlägget här:


Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0